Τοποθεσία

lixadonisia

Το ξενοδοχείο και τα διαμερίσματα βρίσκονται στο κέντρο των Καμένων Βούρλων σε σημείο με πολλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση αλλά και για ηρεμία για όσους την επιθυμούν. Σε απόσταση μόλις 350μ βρίσκεται το υδροθεραπευτήριο της Λουτρόπολης με τα θαυματουργά υαματικά νερά του, καθώς και τα SPA με τα ραδιούχα νερά. Σε απόσταση 2,5km βρίσκονται οι πολύ γνωστές πηγές υαματικών και καλλυντικών νερών Κονιαβίτη.

Τα Καμένα Βούρλα είναι χτισμένα στους πρόποδες του όρους Κνήμις. Το όρος Κνήμις με υψόμετρο 1500μ σας προκαλεί να ανακαλύψετε την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα 4km καθώς και το γραφικό χωριουδάκι Καρυά σε ύψος 800μ.

Μόλις 2,5 μίλια από τα Καμένα Βούρλα συναντάμε ένα σύμπλεγμα νησιών με τα τιρκουάζ εξωτικά νερά γνωστά σε όλους Λιχαδονήσια η αλλιώς Σεϋχέλλες της Ελλάδας. Η πρόσβαση στα νησιά γίνεται με 2 τρόπους, είτε με ενοικιαζόμενη βάρκα ή με καραβάκι με πολύ φθηνό κόμιστρο από τη μαρινα.

Στο κέντρο της πόλης δίπλα στο ξενοδοχείο βρίσκονται οι οργανωμένες πλαζ Isabella και Άμμος, σήμα κατατεθέν για τους νεαρούς επισκέπτες και όσους θέλουν να απολαύσουν το κολύμπι εντός πόλης.

Νότια των Καμένων Βούρλων μετά από μια όμορφη διαδρομή 3km (προσφέρεται για περπάτημα) μπορεί κανείς να απολαύσει την ακρογιαλιά με ονομασία Ασπρονέρι με τα κρυστάλλινα γαλανά νερά και με την παραλία με βότσαλα και άμμο.

 Δραστηριότητες

Ο επισκέπτης στην περιοχή μας μπορεί αφενός να χαλαρώσει και να ηρεμήσει και αφετέρου να ασχοληθεί με σπορ τόσο στο βουνό όσο και στη θάλασσα.

  •  Πεζοπορία ή ποδήλατο στο τεράστιο δάσος στο κέντρο των Καμένων Βούρλων.
  •  Πεζοπορία ή ποδηλασία στο βουνό Κνήμις.
  •  Υπάρχει ιππικός όμιλος.
  •  Θαλάσσια σπορ όπως ski και surfing.
  •  Ψάρεμα και καταδύσεις.
  •  Paintball

 


Περισσότερες Φωτογραφίες